28 Ekim 2016 Cuma


GAZETELER

Gazeteler;siyasa, ekonomi ve kültür başta olmak üzere insanları, toplumu ilgilendiren her konuyla ilgili haber, bilgi, yorum içeren ve günlük olarak ya da belirli kısa zaman aralıklarıyla yayımlanan, belirli boyutu, sayfa sayısı ve düzeni olan yayındır.

internetin gazetesi

online habercilikte tarafsız güncel son dakika haberleri 




HÜRRİYET GAZETESİ
http://www.hurriyet.com.tr/

Hürriyet, 1 Mayıs 1948 tarihinde Sedat Simavi tarafından kurulan, günümüzde Doğan Yayın Holding bünyesinde bulunan günlük yayınlanan gazetedir.

hürriyet gazetesi logo ile ilgili görsel sonucu



SÖZCÜ
http://www.sozcu.com.tr/
Sözcü, 27 Haziran 2007 yılında merkezi İstanbul olmak üzere kurulmuş gazete. Genel yayın yönetmenliğini Metin Yılmaz yapmaktadır. 
sözcü gazetesi vikipedi ile ilgili görsel sonucu


HABERTÜRK
http://www.haberturk.com/

HabertürkCiner Yayın Holding bünyesinde 1 Mart 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan günlük gazete. Gazetenin genel yayın yönetmenliğini Gülin Çelikler yapmaktadır.
habertürk gazetesi vikipedi ile ilgili görsel sonucu

ELEKTRONİK GAZETE
http://elektronikgazete.com/
Elektronik ortamda yayın yapan gazetelere verilen ad. Günümüzde çok yanlış olarak gazetelerin bilgisayar ortamında hazırlanan taslakları için kullanılmaktadır.
Elektronik gazeteler, İnternet'in yaygınlaşması ve ücretsiz olmaları nedeniyle basılı gazetelerden çok daha fazla okunmaktadır. Resmi olmayan rakamlara göre, uluslararası düzeyde yayın yapan elektronik gazete sayısı 20.000'e ulaşmıştır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder